Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

vluchten naar Freetown

  • bart abokobi

    Het aanbod vluchten naar Sierra Leone was altijd vrij beperkt, daar lijkt eindelijk verandering in te komen.Wat ons de ( potentiele) reiziger alleen maar ten goede kan komen.

    Met Royal Air Maroc betaal je nu 779 Euro voor een ticket met een geldigheid van een jaar, met vertrek vanuit Brussel in het laagseizoen.

    Heeft er iemand nog weetvan goedkopere aanbiedingen momenteel ?

  • Tania

    wel je kan al goedkoper vliegen van London, maar je moet wel zoeken. Ik ben trouwens op de site van Royal Air Maroc gaan kijken, daar worden geen vluchten meer aangeboden naar Sierra Leone. Als je van London wil vliegen zoek je best met google naar cheap Freetown, dan kom je er wel. Soms kan het daar vanaf 600€ heen en terug sommige hebben een open ticket tot 6 maanden. En onze eigen SN die doet bijna niets meer aan een redelijke prijs. Ik ben nog gevlogen voor 1100€, nu is alles rond de 1600€.

  • Tania

    en dan moet je eens kijken bij cheapflightsafrica ook in UK, daar kan je al voor minder 550€ als je geluk hebt

  • karlijn jalloh

    Hallo,

    via britisch airline vlieg je voor 400 euro. Je moet dan alleen nog met de trein of iets dergelijks naar engeland gaan maar naar verhouding dus stukken goedkoper. Of het praktisch is met zwaar beladen koffers?!

    groetjes